Osloprisen 2017 for årets utested til Kafé Hærverk

Kafé Hærverk er svært stolte av å motta Osloprisen 2017 for årets utested, særlig siden vi bare har vært åpne siden juni i fjor. På de syv månedene i 2017 klarte vi å holde 125 arrangementer, helt uten ekstern økonomisk støtte!

Vi vil si tusen takk til NATT&DAG for nominasjonen, våre mednominerte Khartoum Contemporary Art Center og Taxi Take Away, alle som stemte på oss, artistene som har spilt hos oss, våre samarbeidspartnere og leverandører, samt andre som har hjulpet til med gjennomføring av arrangementene, og ikke minst alle som har kommet på arrangementene våre eller bare vært innom for en drink eller fem. Vi ønsker dere velkommen tilbake, sammen med alle nye gjester!

Til slutt en spesiell takk til våre ansatte, som har stått på dag og natt og gjort en kjempeinnsats for Kafé Hærverk. Dette hadde ikke vært mulig uten dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *