Støtt Kafé Hærverk – bli medlem!

Medlemskort Medlemskap koster kr 500,- per år og inkluderer 20 % rabatt på alle konserter for deg og en venn, 20 % rabatt på utgivelser på Hærverk Industrier, t-skjorter og annen merchandise fra Hærverk Industrier og Kafé Hærverk, samt på utvalgte plater og bøker fra andre selskaper. Du vil også bli invitert til eksklusive eventer for medlemmer. Det er også mulig å bli vår mesén ved å betale litt mer. Da får du flere fordeler og større rabatter.
Klikk her for å bli medlem eller få mer informasjon!

Hvis du ikke ønsker å bli medlem eller mesén, har du muligheten til å donere penger til oss via Tikkio. Det er også mulig å sende penger via Vipps til #100796 og merke betalingen med “Donasjon”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *