Om oss

“I wish we had a place like this in Austin.” – King Coffey (Butthole Surfers, USA/Mexico)

“You could be one of the most important clubs in the world.” – Axel Dörner

“Oslos lillesøster til Londons Cafe Oto” – Arild R. Andersen (Jazz i Norge)

“Oslos nye eldstove (…) Den føredømelege, meir og meir uunnverlege klubbscena Hærverk” – Torkjell Hovland (Jazz i Norge)

“Hærverk har klart kunststykket å forene flere typer klientell som sammen skaper en, unnskyld uttrykket, synergieffekt andre utesteder bare kan drømme om.” – NATT&DAG

Kafé Hærverk åpnet offisielt i juni 2017. Navnet har vi i likhet med det norske punkbandet tatt fra den danske forfatteren Tom Kristensens undergangsroman «Hærverk» (1930), som for øvrig er til salgs i baren.

Vi fokuserer på eksperimentell og uavhengig musikk, men er åpne for det meste, så lenge vi selv liker det. Hos oss kan du gå på konserter, DJ-kvelder og andre arrangementer, eller bare henge i baren vår, som er fylt med vinylplater og godt drikke. Vi har også en hyggelig liten bakgård med like utmerket lyd som det er inne i kafeen. Og vi selger utvalgte vinylplater fra vårt hemmelige lille butikkhjørne.

Vi holder til i Hausmanns gate 34, 0182 Oslo. Ta buss 34 eller 54 til Jakob Kirke eller Møllerveien. Deretter er det 2-3 minutters gange fra busstoppene. Gå inn hoveddøren og så første dør til høyre.

Åpningstider
Mandag: 20.00-03.30
Tirsdag: 20.00-03.30
Onsdag: 16.00-03.30
Torsdag: 16.00-03.30
Fredag: 16.00-03.30
Lørdag: 20.00-03.30
Søndag: 20.00-03.30

Aldersgrense 20 år
Unntak for enkelte arrangementer på dagtid.

Tilgjengelighet
Nærmeste HC-parkering er ca. 40 meter unna inngangen vår, ved Kiwi-butikken i Møllergata. Det er heis i inngangspartiet vårt som kan benyttes av rullestolbrukere. Vi har godkjent HC-toalett. Ta gjerne kontakt på forhånd for å sikre best mulig tilrettelegging. Ledsagerbevis gir ikke fri adgang til arrangementer.

Leverandører
Kafé Hærverk har mottatt støtte fra Musikkutstyrsordningen til backline og lydutstyr. Avonlyd AS ved Edgar Andraa Lien er hovedleverandør av vår fantastiske PA, backline og annet lydutstyr. Gamle Oslo Backline Service kan vi alltid stole på hvis vi trenger noe ekstra. Bjørn Boge har vært rådgiver for akustiske tiltak. Aspheim Flygel- og Pianosenter AS har levert vårt flotte Schimmel-piano. Filter Musikk AS leverer vedlikehold av og rekvisita til vårt DJ-utstyr. Vi printer våre postere og flyere hos CopyCat Helsfyr. Vi takker alle sammen for all hjelp og godt samarbeid!

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.
Vennligst bruk dette skjemaet for alle booking-henvendelser!

Merk: Vi leier ikke ut lokalene våre til lukkede/private arrangementer.