Om oss

Kafé Hærverk åpnet offisielt i juni 2017. Navnet har vi i likhet med det norske punkbandet tatt fra den danske forfatteren Tom Kristensens undergangsroman «Hærverk» (1930).

Vi fokuserer på eksperimentell og alternativ musikk, men er åpne for det meste, så lenge vi selv liker det. Hos oss kan du gå på konserter, DJ-kvelder og andre arrangementer, eller bare henge i baren vår, som er fylt med vinylplater og godt drikke. Vi har også en hyggelig liten bakgård med like utmerket lyd som det er inne i kafeen. Og vi selger utvalgte vinylplater fra vårt hemmelige lille butikkhjørne.

Vi holder til i kulturhuset Hausmania, som ligger i Hausmanns gate 34, 0182 Oslo. Ta buss 34 eller 54 til Jakob Kirke eller Møllerveien. Deretter er det 2-3 minutters gange fra busstoppene. Gå inn hoveddøren og så første dør til høyre.

Vi har åpent tirsdag-søndag kl. 20.00-03.30. Mandager er vi stengt. I helgene har vi ofte matinékonserter og andre arrangementer på dagtid, så følg med på programmet vårt for oppdateringer.

Aldersgrensen er 20 år. Personer som har fylt 18 år kan få adgang til arrangementer dersom vi velger å tillate det. Mindreårige (personer under 18 år) kan få adgang til arrangementer i følge med verge/foresatt (25 år eller eldre) dersom vi velger å tillate det. Dette må da avtales spesielt i forkant, og verge/foresatt må legitimere seg, underskrive en vergeavtale og være edru før og under arrangementet.

Merk: Vi leier ikke ut lokalene våre til lukkede/private arrangementer.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.