Om oss

“I wish we had a place like this in Austin.” – King Coffey (Butthole Surfers, USA/Mexico)

“You could be one of the most important clubs in the world.” – Axel Dörner

“Oslos lillesøster til Londons Cafe Oto” – Arild R. Andersen (Jazz i Norge)

“Oslos nye eldstove (…) Den føredømelege, meir og meir uunnverlege klubbscena Hærverk” – Torkjell Hovland (Jazz i Norge)

“Hærverk har klart kunststykket å forene flere typer klientell som sammen skaper en, unnskyld uttrykket, synergieffekt andre utesteder bare kan drømme om.” – NATT&DAG

Kafé Hærverk åpnet offisielt i juni 2017. Navnet har vi i likhet med det norske punkbandet tatt fra den danske forfatteren Tom Kristensens undergangsroman «Hærverk» (1930), som for øvrig er til salgs i baren.

Vi holder til i Hausmanns gate 34, 0182 Oslo. Ta buss 34 eller 54 til Jakob Kirke eller Møllerveien. Deretter er det 2-3 minutters gange fra busstoppene. Gå inn hoveddøren og så første dør til høyre.

Åpningstider:
Tirsdag: 20.00-03.30
Onsdag: 16.00-03.30
Torsdag: 16.00-03.30
Fredag: 16.00-03.30
Lørdag: 14.00-03.30
Søndag: 20.00-03.30
Mandag: STENGT

Vi fokuserer på eksperimentell og uavhengig musikk, men er åpne for det meste, så lenge vi selv liker det. Hos oss kan du gå på konserter, DJ-kvelder og andre arrangementer, eller bare henge i baren vår, som er fylt med vinylplater og godt drikke. Vi har også en hyggelig liten bakgård med like utmerket lyd som det er inne i kafeen. Og vi selger utvalgte vinylplater fra vårt hemmelige lille butikkhjørne.

Aldersgrensen hos oss er 20 år (unntak for enkelte arrangementer på dagtid).

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.
Vennligst bruk dette skjemaet for alle booking-henvendelser!
Merk: Vi leier ikke ut lokalene våre til lukkede/private arrangementer.

Kafé Hærverk har mottatt støtte fra Musikkutstyrsordningen til backline og lydutstyr. Avonlyd AS ved Edgar Andraa Lien er hovedleverandør av vår fantastiske PA, backline og annet lydutstyr. Bjørn Boge har vært rådgiver for akustiske tiltak. Vi takker alle sammen for all hjelp og godt samarbeid!