02.06.18: Dans For Voksne: DNA? AND? feat. Hans Magnus Ryan (NO)

DNA? AND?. Foto: Harald Fetveit.

DNA? AND? er et musikalsk improvisasjonskollektiv med massevis av trøkk, kromosomer, usannsynlig kule timinger og nokså lav gjennomsnittsalder. Tekst oppstår på rappen, og musikken peker av og til i retning på hue ned trappa. Av og til i retning den hudløsheten etterpå.

DNA? AND? er altså en gjeng unger med Down syndrom som finner ut åssen det skal spilles og noen voksne som prøver å henge med i svinga. Ingen har prøvd å lære noen noe som helst, eller å få noe til å virke normalt. Alle er så streite som de er eller ikke, og det spilles ikke ut fra noen bestemt struktur.

Under Musikkfest kommer kollektivet til å spille i ulike, uplanlagte konstellasjoner, og Hans Magnus Ryan fra Motorpsycho får være med.

Kollektivet har de siste årene deltatt på en fransk samleplate for outsider-musikk og spilt på blant annet festivalene All Ears i Oslo og Sonic Protest i Paris. I Paris spilte de med den kjente franske noise-artisten Ogrob.

DNA? AND? har vokst rundt en serie musikkverksted i regi av konsertserien Dans for voksne. De startet i 2013. Musikerne bak prosjektet er Bjarne Larsen (Salvtore, Masselys), Stina Moltu (Supervixen, Stina Stjern) og Harald Fetveit, i tillegg til argentinske Anla Courtis, han som blant annet dannet Reynols.

Lyden er på fra ca 12.30 til ca 16.00.
Med avbrudd.
Du kan komme og gå.
Det er gratis.
Det er ingen aldersgrense.
Konserten er arrangert av Dans for voksne som en del av Musikkfest Oslo.