03.11.17: Hanny (NO) + The Harvey Steel Show (NO)

Kl. 20.00 | Kr 100,- inkludert vinyl | Facebook-event | Underskog-event

Som oppvarming til slippfest 11. november, gjør Hanny et akustisk set på Hærverk 3. november, og er så heldige å spille samme kveld som The Harvey Steel Show! Konsertstart kl. 21 presis!

The Harvey Steel show er et band fra Jupiter som havnet på jorden via en tid/rom glitch, er inspirert av alt fra Wagner til Captain Beefheart og ikke minst et håp om universell fred og kjærlighet. Dette tar the Harvey Steel show med seg og skaper et sound som er upolert og nakent hvor improvisasjon og komposisjon går hånd i hånd.

Med en blend av strat-gitar, harpeleik, harmonium, og et herbarium av andre instrumenter, er Hannys nye EP Tutti Frutty den mest lekne utgivelsen i bandets diskografi. Som på tidligere produksjoner (Uncanny Twilight 2013, Sceneity 2008, Moderning 2005) er melodiene gullet i sangene, mot en vegg av fornøyelige arrangementer og effekter. Tutti Frutty er første plate der alle sangene synges på norsk, og gis ut av Metronomicon Audio.

I forbindelse med release spiller Hanny intimkonsert på Kafé Hærverk 3. november, og med fullt band på Café Mir 11. november.

Premiere på førstesporet her
Mer om Hanny