04.11.17: Moviestar (NO) + A Capella Punk (NO) + Ekstrem Gud & Kjetil (NO)

Kl. 20.00 |  Kr 100,- i døra | Facebook-event | Underskog-event

[Bilde]

MOVIESTAR er i hele oktober på en omfattende Englandsturné og flyr romskipet sitt tilbake til Oslo den 4. november for å åpne de intergalaktiske portalene en gang for alle, og alle for en.

[Bilde]

7″ PLATESLIPP: A CAPELLA PUNK

Mer enn ett spor er runk!

Endelig plateslipp for A CAPELLA PUNK, Eirik Willysons EP! Produsent Bård Ingebrigtsen har skrudd på noen knotter, men det har ikke vært snakk om å mikse sammen spor, for hver låt består utelukkende av Willysons vokal (pluss litt trampng i gølvet). A CAPELLA PUNK er innspilt i studioet Amper Tone og gis ut på Rock n Roll Music.

Eirik Willyson jobber ellers mest med scenekunst. I fjor slapp han singelen Indre fitness med Synkehull, som både er et band og en teaterforestilling som scenekunstduoen Kristinsdottir/Willyson har laget i samarbeid med lydkunstner Magnus Børmark og scenekunstner Anders Borchgrevink. Forestillingen vises neste gang på Teaterhuset Avant Garden i Trondheim 2. og 3. desember.

[Bilde]

EKSTREM GUD og KJETIL
Ekstrem gud er en “no-soul”-trio bestående av Martin Langlie, Bård Ingebrigtsen og Marita Vårdal Igelkjøn på henholdsvis modulær-synther, sag, anti-gitar og trommer. De vil akkompagnere installasjonen KJETIL.

KJETIL er en avlegger fra Th’Lines forestilling Meg, Meg og Meg (2017). KJETIL er en person med egenverdi og i tillegg et møbel og en skygge, komponert av cirka 100 VHS-kassetter. Dette blir første gang KJETIL opptrer helt alene.

Th’Line drives av dansekunstnerne Ida Wigdel og Kristina Søetorp Wallace. De lager hovedsceneproduksjoner, men også forestillinger i alt fra hager til hvelv. Th’Line koreograferer i tillegg teaterforestillinger og lager dansefilmer – en av dem har 21 millioner visninger på YouTube.