13.03.18: Sidereal Sounds: DJs Dr. C-Scape & Martian Art

Kl. 20.00-00.00 | Gratis inngang! | Facebook-event | Underskog-event

Fra siste halvdel av 1990-tallet og litt inn på 2000-tallet var klubbkonseptet Sidereal Sounds et fast innslag på legendariske So What i Grensen. DJ-ene Dr. C-Scape (Bjørn Kjetil Johansen) og Martian Art (Petter Flaten Eilertsen) presenterte folk for et eklektisk utvalg av perler fra sine respektive platesamlinger; rock, country, støy, droner, folk, prog, metal, jazz, pop, blues, elektronika, samtidsmusikk og mye annet i skjønn forening.

Bjørn Kjetil og Petter startet så opp konseptet Kandy Korn Klub på Paragrafen, med både DJ-ing og konserter, inkludert en av de første opptredene til St. Thomas. De hadde også noen arrangementer på Café Mono, før de la platebørsten på hylla. Bortsett fra et par Sidereal Sounds-kvelder på Sound of Mu i 2007 har det vært stille fra Dr. C-Scape og Martian Art.

Men endelig er Bjørn Kjetil og Petter tilbake bak platespillerne, med egne kvelder på Kafé Hærverk! Siden platesamlingene deres har mangedoblet seg siden sist, har de mer enn nok av både ny og gammel musikk å presentere, med sin sedvanlige kvalitetsblanding fra alle stiler og sjangre. Velkommen!