20.04.18: Spill: Tony Buck (AU) & Magda Mayas (DE) + Brutter: Christian & Fredrik Wallumrød (NO)

Kl. 20.00-23.00 | Kr 200,- / Student kr 150,- | Facebook-event

SPILL er den Berlin-baserte duoen til Magda Mayas (kjent også fra trioen Great Waitress) og Tony Buck (kjent fra trioen The Necks, som spilte en fantastisk og utsolgt konsert på Kafé Hærverk i fjor). De har siden starten i 2003 gitt ut tre album som duo, samt samarbeidet med både John Butcher og Damon Smith på andre utgivelser. Mayas og Buck spiller improvisert musikk i verdensklasse og har turnert jorden rundt.
https://www.facebook.com/spillberlin/
https://www.magdamayas.com/
http://tony-buck.com/

Magda Mayas – clavinet
Tony Buck – trommer og perkusjon

BRUTTER ble etablert i 2012 og består av brødrene Fredrik og Christian Wallumrød. De arbeider med maskin- og menneskegenerert pulsmateriale og mønstre i divergerende tempi, en slags blanding av høylydt verksted og mørkt dansegulv. Duoen har gitt ut to album på Hubro.
Fredrik Wallumrød er mest kjent som rock- og metalmusiker, med band som Span, El Caco og Dog Almighty. Han spiller også med Jarle Bernhoft og med Susanna.
Christian Wallumrød har bl.a. gjort seg bemerket med sitt eget ensemble, og med kvartetten Dans Les Arbres, begge band med en rekke innspillinger på ECM Records og Hubro.

Fredrik og Christian Wallumrød – synther, elektronikk og trommemaskiner