22.11.18: Turbonecro + Hayeminol + DJ Bulle

Kl. 20.00 | CC: 100 | ID: 20 | Facebook-event
Forsalget av 80 billetter er avsluttet. Men 20 billetter legges ut for salg i døra fra kl. 20 på konsertdagen. Første mann/kvinne til mølla. Kun 1 billett per kunde. Ingen unntak.
Konsertstart ca. kl. 22.
NO DENIM. NO GLAM. NO SAILOR. NO FUN.

Turbonecro
Turbonecro: Harald F (vokal), Bengt C (bass), Carlos C (trommer), Vegard H (gitar). Foto: Morten Andersen.

TURBONECRO er ikke noe hyllestband, men har som navnet antyder utspring i deathpunk-bandet/rock’n’roll-maskinen Turbonegro. Gitarist Vegard H startet nemlig Turboneger i 1988, og Carlos C var første trommisen. De har med seg den lengstoverlevende bassisten Bengt C og vokalist Harald F. Sammen spiller de pre-apokalyptisk materiale blandet med seige, iltre og møkkete låter fra rockens ymse avkroker. Regn med en musikalsk kilevink (og litt til) hvis de spiller på en pøbb nær deg.

Hayeminol
Hayeminol: Alvaro Kjølstad Erdal (trommer), Lasse Bull (bass), Ånon Sørnæs Bakkjen (vokal, gitar, ukulele), Audun Indreeide (gitar)

HAYEMINOL
Til tross for sin unge alder feirer Hayeminol fem år som band i høst! Medlemmene i bandet er bare 15 år, men har allerede gjort seg bemerket på Oslos rockescener. De har blant annet gjort fire konserter på Mono og spilt på Blitz, Café Sør, SubScene, Betong og nå i høst på hovedscenen under Granittrock 2018 som siste band før Dumdum Boys entret podiet.

Gutta skriver låtene sjøl, og inspirert av band som Jokke & Valentinerne, AC/DC, Ramones og Iggy & the Stooges m.fl. har de lagd et ungt, rocka og catchy musikalsk univers med låter som Kamikaze, Sylvi Listhaug (hengt på eget kors) og Demontert Intelligens!

DJ BULLE spiller plater før, mellom og etter bandene.