27.08.17: Balázs Pándi (HU) & Jon Wesseltoft (NO)

Kl. 20.00-23.00 | Kr 100,- | Facebook-event | Underskog-event

Balázs Pándi er en ungarsk trommelager fra Budapest. Han har arbeidet og turnert med en mengde artister over hele verden. Pandi er en dynamisk og dyktig trommeslager som viser stor forståelse for en rekke stilarter. Han har bl.a. jobbet med Venetian Snares, To Live and Shave in LA, Mats Gustafsson, Thurston Moore, ZU, Colin Edwin fra Porcupine Tree, Joe Morris, Wadada Leo Smith, Jamie Saft og Trevor Dunn. Han har siden 2009 spilt i duo med japanske Merzbow. I de siste årene har denne duoen også spilt som trio med Keji Haino. Ellers spiller han i Porn med Billy Gould fra Faith No More og det italienske doom-bandet Obake.

Jon Wesseltoft er multinstrumentalist og improvisatør fra Oslo. Han har over 20 års erfaring innen lydkunst, improv, droner, metall, elektronikk og støy. Han er bl.a. en del av Thorns, The Deathtrip, Maranata, og Tongues Of Mount Meru og har foruten å spille solo, jobbet i forskjellige fromer med bl.a. Sayaka Himeno (Nissenenmondai), Jooklo Duo, C. Spencer Yeh, Lasse Marhaug, Dag Erik Knedal Andersen, Kjetil Møster, Anla Courtis, Okkyung Lee og Maja Ratkje.

Pándi og Wesseltoft har tidligere jobbet sammen i trio med den svenske støyartisten og performancekunstneren Anastasia Ax. Denne kvelden blir det duo med data/elektronikk og trommer.